Køkkenpersonale søges til Odense og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Odense og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere søges til Århus og omegn

Vi søger i øjeblikket erfarne opvaskere og køkkenmedhjælpere i Århus og omegn. Har du erfaring indenfor køkken/kantine? Er tiden inde til at prøve noget nyt? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os.

Køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere søges i Nordjylland

Vi søger i øjeblikket erfarne opvaskere og køkkenmedhjælpere i Nordjylland. Har du erfaring indenfor køkken/kantine? Er tiden inde til at prøve noget nyt? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os.

Faglært køkkenpersonale søges i København

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i København.

Køkkenpersonale søges til Trekantområdet

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje at blive vikar hos os. Vi har et landsdækkende netværk med kontorer i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkkenpersonale søges i Nordsjælland

Vi søger i øjeblikket køkken- og kantinepersonale i Nordsjælland. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Tjenere søges i København

Vi søger tjenere i København. Er du faglært tjener, eller har du opnået relevant erfaring indenfor mødeservice, tallerkenservering, som buffist eller lignende – så er det dig vi leder efter!

Engagerede tjenere på jagt efter flere vikartimer - vi kan hjælpe dig!

Har du erfaring som tjener og trives med at servicere på højt plan med nærvær, smil og personlighed, så har vi kunder, som venter på dig.

Faglært køkkenpersonale søges til Nordjylland

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland.

Faglært køkkenpersonale søges til Århus og omegn

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Århus og omegn.

Erfarne opvaskere søges i København

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i København. Er du én af dem?

Køkkenvikarer til ISS-kantiner i Midt- og Vestjylland

Vi søger faste køkkenvikarer til ISS-kantiner i Midt- og Vestjylland. Du vil blive vikar hos en stor kunde hos ISS, hvor du vil indgå i deres vagtplan. Vikariater hos denne kunde kræver særlig godkendelse forud for ansættelse.

Assistance HR Partners A/S søger for kunde dygtig og engageret kok med henblik på fastansættelse.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på en nytænkende og kreativ måde. Du er indstillet på en fleksibel arbejdsdag med både dag-, aften- og weekendvagter.

Køkkenpersonale søges i Sønderjylland

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Sønderjylland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Dygtige bartender søges i Århus

Vi søger bartendere i Århus og omegnen, der allerede har noget erfaring og som er frisk på at arbejde.