Køkkenvikarer søges til kunder i Midtsjælland

Assistance søger køkkenvikarer i Midtsjælland til vores kunder. Vi er på udkig efter både faglærte, som ufaglærte, så klik dig endelig ind, hvis du har interesse.

Assistance søger vikarer til vagter, der kræver særlig godkendelse i Vestsjælland.

Vi leder efter dygtige køkkenvikarer med enten en uddannelse inden for køkkenområdet eller erhvervserfaring inden for faget. Vi søger køkkenvikarer til vores kunder, hvor der kræves særlig godkendelse. Dette er anledning til, at vi søger medarbejdere, som elsker at være vikar og har planer om at være det i en længere periode. Godkendelsen er en process, der tager lidt tid, men som giver dig mulighed for at komme ud på spændende vagter, som ikke alle har adgang til.

Assistance søger med lys og lygte efter vikarer til vores kunder på Sydsjælland

Er du faglært eller har en masse god erfaring inden for køkken og kantine, er det dig, vi er på udkig efter. Vi søger til faste stillinger, korte eller længere vikariater.

Assistance søger køkkenpersonale til vikariater i personalekantiner hos vores kunder i Kalundborg og omegn

Er du faglært, eller har du god erfaring med arbejde i storkøkkener og kantiner, er det dig, vi søger.

Assistance søger vikarer til vagter, der kræver særlig godkendelse i København

Vi leder efter dygtige køkkenvikarer med enten en uddannelse inden for køkkenområdet eller erhvervserfaring inden for faget. Vi søger køkkenvikarer til vores kunder, hvor der kræves særlig godkendelse. Dette er anledning til, at vi søger medarbejdere, som elsker at være vikar og har planer om at være det i en længere periode. Godkendelsen er en process, der tager lidt tid, men som giver dig mulighed for at komme ud på spændende vagter, som ikke alle har adgang til.

Faglært køkkenpersonale søges i København

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i København.

Synes du opvask er den vigtigste funktion i et køkken? så er det dig vi søger

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i København. Er du én af dem?

Dygtige køkkenfagfolk og erfarne passionister søges til spændende vikariater i Århus og omegn

Har du en passion for madlavning og kantinedrift? Vi søger dedikerede køkkenvikarer med solid faglig baggrund til spændende vikariater. Skab sunde, velsmagende retter med årstidens friske råvarer og fokuser på en enestående madoplevelse og nærværende service. Som en vigtig del af vores team hos forskellige kunder vil du bidrage til daglig produktion og kundebetjening. Din indsats er med til at sikre, at både kunder og gæster får en fornøjelig oplevelse hver dag. Vi inviterer dig til en personlig samtale med god kaffe, hvor vi lærer dig bedre at kende og finder ud af, hvordan vi bedst støtter din trivsel.

Elsker du at lave mad og sætter pris på et job med stor fleksibilitet? Så har vi måske det rette job til dig nord for Århus.

Vi søger dygtige kokke, cater, ernæringsassistenter, opvaskere, køkkenmedhjælpere m.m. til vores vikar team nord for Århus. Arbejdsopgaverne spænder bredt og kan inkludere alle opgaver i køkkenet. Vi har brug for din hjælp hos vores kunder i blandt andet Grenaa, Ryomgård, Randers m.m.

Køkkenpersonale søges til Horsens, Hedensted og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Horsens, Hedensted og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Vi søger til vikariater i Nordsjælland

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger dygtige opvaskere i Nordsjælland

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i Nordsjælland. Er du én af dem?

Spændende mulighed for faglærte og erfarene køkkenfolk i Esbjerg, Bramming og Varde området

Vi søger faglært køkkenpersonale i Esbjerg og omegn. Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det vi mangler i Esbjerg, tryk på linket for at læse mere. Vi søger passionerede og faglig dygtige vikarer til vores køkkenteam i Esbjerg, Bramming og Varde området. Du vil arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor madlavning, hvilke matcher dine kvalifikationer.

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale i Herning og omegn

Brænder du for madlavning og ønsker en alsidig hverdag? Vi søger passionerede køkkenvikarer til at levere gastronomiske oplevelser i Herning og omegn. Kom med i vores dedikerede team og start din kulinariske rejse nu!

Assistance søger de bedste vikarer på hele Sjælland

Lige nu søger vi vikarer til personalekantiner på Sjælland. Vi rekrutterer også til faste stillinger hos vores kunder. Lad os holde et kaffemøde hos os, og tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for dig hos os. Du er velkommen til at oprette en profil i vores database eller ringe på Tlf: 33550090

Er du faglært inden for køkkenbranchen eller har en del erfaring og er på udkig efter nyt arbejde i Odense og omegn?

Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og kantine. Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag.

Kok / køkkenassistent søges til team der servicerer 2 mindre kantiner i Nordsjælland

Assistance søger for kunde i Nordsjælland. 2 små teams mangler en kollega. Du vil komme til at arbejde med alle funktioner i et køkken - alle hjælper hinanden til alle opgaver er løst. Man vil arbejde primært i Birkerød og ellers efter planlagt ferie mv. i Hillerød. Kan du sige JA TAK til fleksibilitet - samarbejde - kreativitet - godt humør så er det måske dig vi leder efter. Dansk i skrift og tale er at foretrække. Arbejdstiden er mandag til fredag i dagtimerne - aftenarrangementer kan forekomme. Løn efter kvalifikationer Pension og Fritvalg indgår i lønpakken.

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale i Trekantområdet

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje at blive vikar hos os. Vi har et landsdækkende netværk med kontorer i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Faglært køkkenvikar søges til længerevarende vikariat nær trekantområdet

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje dette længerevarende vikariat via Assistance HR Partners. Vi søger netop nu en faglært cater, smørrebrødsjomfru, ernæringsassistent eller lignende til et længerevarende vikariat nær trekantområdet.

Er du på udkig efter nyt eller supplerende arbejde i Viborg og omegn?

Vi søger friske og engagerede køkkenmedarbejdere, som har en uddannelse indenfor faget eller en del erfaring. Du leder efter nye udfordringer, spændende arbejdsopgaver og en alsidig hverdag. Arbejdstiden vil primært ligge i hverdagene mellem kl.6-15. Hvis du er mere til aften- og weekendarbejde er der også mulighed for det. I Assistance sætter vi stor pris på dine ønsker og behov, hvor du er med til at bestemme, hvordan og hvorhenne du vil arbejde.

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale til vikariater i Nordjylland

Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og/eller kantine. Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag. Assistance leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland. Vi har ledige vagter i for eksempel Frederikshavn, Hjørring, Sæby, Brønderslev og mere. Vi vil rigtig gerne invitere dig til en personlig samtale med en god kop kaffe, så vi kan lære dig at kende og kan have fokus på, hvordan du trives bedst.

Vi søger dedikeret ufaglært og faglært køkkenpersonale til vikariater i Syd og Sønderjylland

Optag en spændende rejse inden for køkken- og kantineverdenen i Syd- og Sønderjylland! Vi søger dedikeret personale med faglig ekspertise og passion for kulinariske oplevelser. Hvis du ønsker en alsidig hverdag, fast løn, og en unik mulighed for at udvikle dine færdigheder, så klik ind og udforsk, hvordan du kan blive en central del af vores dynamiske team.

Assistance søger dygtige vikarer til mødeservice hos vores kunder i København

Vil du være en del af vores dynamiske hold i København som erfaren mødetjener? Vi søger passionerede individer, der elsker at levere enestående service og ønsker en fleksibel arbejdssituation. Hos Assistance får du ikke kun ordnede arbejdsforhold og spændende opgaver, men også friheden til at planlægge din egen tidsplan. Klik her for at læse mere og oplev en unik mulighed for at skabe værdifulde forbindelser i mødeservicebranchen.