Assistance søger faglært køkkenpersonale omkring Billund og Grindsted

Er du faglært cater, kok eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være en del af vores vikarstab i Billund og Grindsted.

Køkkenpersonale søges til Trekantområdet

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje at blive vikar hos os. Vi har et landsdækkende netværk med kontorer i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkkenpersonale i Kolding og omegn søges

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Kolding og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Du er faglært og i udkig efter noget nyt arbejde? Så mangler vi dig i Ringkøbing

Vi søger faglært køkkenpersonale i Ringkøbing og omegn. Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det vi mangler i Ringkøbing, tryk på linket for at læse mere.

Faglært køkkenpersonale søges til Århus og omegn

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Århus og omegn.

Du er faglært og i udkig efter noget nyt arbejde? Så mangler vi dig i Randers og omegn

Vi søger faglært køkkenpersonale i Randers og omegn. Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det vi mangler i Randers, tryk på linket for at læse mere.

Køkkenpersonale søges til Horsens, Hedensted og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Horsens, Hedensted og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger de bedste vikarer på hele Sjælland

Lige nu søger vi vikarer til personalekantiner på Sjælland. Vi rekrutterer også til faste stillinger hos vores kunder. Lad os holde et kaffemøde hos os, og tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for dig hos os. Du er velkommen til at oprette en profil i vores database eller ringe på Tlf: 33550090

Vi søger til vikariater i Nordsjælland

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger dygtige opvaskere på Nordsjælland

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i København. Er du én af dem?

Faglært køkkenpersonale i Herning søges

Assistance søger dig, der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- eller kantine. Du elsker at lave mad med årstidernes friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse? Så er det dig vi står og mangler i Herning, bliv allerede idag del af vores vikarstab. Tryk på linket for at læse mere.

Faglært køkkenpersonale søges til Nordjylland

Er du faglært kok, cater, ernæringsassistent, delikatesseassistant eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland.

Du er faglært og i udkig efter noget nyt arbejde? Så mangler vi dig i Esbjerg

Vi søger faglært køkkenpersonale i Esbjerg og omegn. Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det vi mangler i Esbjerg, tryk på linket for at læse mere.

Assistance søger vikar til fast stilling i Esbjergområdet

Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og kantine. Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag.

Assistance søger køkkenpersonale i Holstebro, Ikast og omegn

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Holstebro, Ikast og omegn. Som vikar hos Assistance er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Vi søger vikarer til vikariater i Silkeborg

Vi søger i øjeblikket køkken- og kantinepersonale i Silkeborg. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger dygtige vikarer til mødeservice hos vores kunder i København

Som vikar hos Assistance er du meget værdsat. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde de rigtige opgaver til dig. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er behov for det, så er vi klar til at hjælpe. Som vikar kan du planlægge din hverdag efter dine behov, hvilket betyder, at du selv vælger, hvilke vagter, du ønsker. Desuden får du mulighed for at møde nye mennesker og knytte nye kontakter.

Synes du opvask er den vigtigste funktion i et køkken? så er det dig vi søger

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i København. Er du én af dem?

Vi søger køkkenpersonale til vores kunder i Hornsherred , Roskilde og omegn

Har du erfaring inden for køkken- og kantineområdet, og ønsker du vikariater eller fast arbejde, er det måske dig, vi mangler? Vi har brug for faglært og ufaglært køkkenpersonale, der kan hjælpe vores kunder. Som vikar hos Assistance HR Partners er du ikke bare et nummer i en database - du er vores kollega. Det er derfor vigtigt for os at lære dig at kende, så vi kan finde det rette match.

Faglært køkkenpersonale søges i Grenaa

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Grenaa.

Faglært køkkenpersonale søges i København

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i København.

Faglært køkkenpersonale søges til Nordjylland

Er du faglært kok, cater, ernæringsassistent, delikatesseassistant eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland.