Køkkenvikarer søges til spændende udfordinger langs Jyllands Vestkyst!

Vi mangler køkkenvikarer til vestkysten! Er du uddannet eller har betydelig erfaring indenfor køkken arbejde? Har du kørekort og adgang til bil? Så er det lige præcis dig, vi søger. Vi søger køkkenvikarer til vores kunder langs Jyllands vestkyst, herunder har vi brug for hjælp i foreksempel Herning, Holstebro, Videbæk, Struer og Ringkøbing. Arbejdstiderne ligger primært i hverdagen mellen kl.6.00 og 15.00, hvor der kan aftales nærmere. Læs mere om jobbet som køkkenvikar hos Assistance via nedenstående link, eller ring direkte til os på 75528529.

Faglært kok eller cater søges til vikariat på Nordfyn

Er du faglært kok eller cater og søger du supplerende arbejde, der primært vil ligge i aftentimerne? For vores kunde på Nordfyn søger vi en passioneret, stabil, serviceminded og ansvarlig kok eller cater til vikariater på en smuk lokation i naturskønne omgivelser. Vikariaterne vil primært være enkelte dage - hertil ser vi gerne, at du er åben for, at weekendarbejde vil forekomme.

Assistance søger dygtige værter/værtinder til spændende vikariater hos kunde på Nordfyn.

Er du en vært/værtinde og søger supplerende arbejde, primært i aftentimerne? For vores kunde på Nordfyn søger vi en passioneret, stabil, serviceminded og ansvarlig vært eller værtinde til vikariater på en smuk lokation i naturskønne omgivelser. Vikariaterne vil primært være enkelte dage - hertil ser vi gerne, at du er åben for, at weekendarbejde vil forekomme. Bliv en del af vores vikarhold og varetag opgaver før, under og efter arrangementer hos vores kunde.

Synes du opvask er den vigtigste funktion i et køkken? så er det dig vi søger

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i København. Er du én af dem?

Bliv ufaglært køkkenvikar i Trekantområdet allerede i dag

Er du på udkig efter nyt eller supplerende arbejde i Trekantområdet? Vi søger friske og erfarne køkkenmedarbejdere med erfaring indenfor køkkenarbejde/opvask! Er du træt af de sædvanlige jobmuligheder og ønsker at udforske spændende køkkenopgaver? Hos Assistance, det førende vikarbureau der leverer vikarer og personale til Hotel, Restauration og kantine, søger vi lige nu efter dig!

Køkkenpersonale søges til Horsens, Hedensted og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Horsens, Hedensted og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Vi søger vikarer til vikariater i Silkeborg

Vi søger i øjeblikket køkken- og kantinepersonale i Silkeborg. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger køkkenpersonale til vikariater i personalekantiner hos vores kunder i Kalundborg og omegn

Er du faglært, eller har du god erfaring med arbejde i storkøkkener og kantiner, er det dig, vi søger.

Dygtige tjenere søges i Århus

Du er træt af en presset arbejdsuge uden rum til fritid? Du vil gerne være herre over, hvor meget du vil arbejde? Som vikar hos os bliver dine ønsker og behov mødt hver eneste dag. Du få mulighd for at møde mange forskellige folk og lave nye bekendtskaber. Du skal være indstillet på, at to dage ikke er ens, og at du kan blive bedt om at træde til med kort varsel. Til gengæld får du en frihed, som du ikke finder andre steder. Du er selv herre over, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Du vil holde ferie? Intet problem, du holder ferie når du ønsker ferie, uafhængigt af andre

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje at blive vikar hos os. Vi har et landsdækkende netværk med kontorer i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger de bedste vikarer på hele Sjælland

Lige nu søger vi vikarer til personalekantiner på Sjælland. Vi rekrutterer også til faste stillinger hos vores kunder. Lad os holde et kaffemøde hos os, og tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for dig hos os. Du er velkommen til at oprette en profil i vores database eller ringe på Tlf: 33550090

Assistance søger frisk og engageret praktikant til vores kontor i Kolding

Et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor dine inputs altid er velkomne. Du vil arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer, som i en travl hverdag også altid er med til at sikre trygge rammer og godt humør. Praktikforløbet vil være 37 timer i ugen i minimum 12 uger med opstart 15/1-2024 eller efter aftale.

Faglært kok med fokus på det grønne og veganske retter søges for kunde i Ballerup

Vores kunde er en stor personalekantine, der ønsker at få inspiration til flere grønne og veganske retter. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på menuplanlægningen og komme med ideer til nye retter. Du træder ind i et velfungerende køkken med fokus på kvalitet, gode råvarer, madspild og miljø. Du får 15 engagerede kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen og blive inspireret af dig. Løn efter kvalifikationer. Pensionsordning. Vi glæder os til at høre fra dig. Søg jobbet via link i annoncen eller ring til 33550090, hvis du har spørgsmål.

Nærmer du dig pensionalderen, eller er du allerede pensionist og har lyst til supplerende arbejde inden for kantineområdet i Trekantområdet?

Vidste du: Gældende pr. 1. juni 2023 har Folketinget vedtaget en lov, som betyder, at pensionister kan arbejde uden at få indkomsten modregnet i folkepensionen. Du kan også vælge at udsætte din folkepension til et senere tidspunkt, hvis du endnu ikke er klar til pensionistlivet.

Vi søger til vikariater i Nordsjælland

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Nærmer du dig pensionalderen, eller er du allerede pensionist og har lyst til supplerende arbejde inden for kantineområdet på Sjælland?

Vidste du: Gældende pr. 1. juni 2023 har Folketinget vedtaget en lov, som betyder, at pensionister kan arbejde uden at få indkomsten modregnet i folkepensionen. Du kan også vælge at udsætte din folkepension til et senere tidspunkt, hvis du endnu ikke er klar til pensionistlivet.

Spændende mulighed for faglærte køkkenfolk i Esbjerg, Bramming og Varde området

Vi søger faglært køkkenpersonale i Esbjerg og omegn. Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det vi mangler i Esbjerg, tryk på linket for at læse mere. Vi søger passionerede og faglig dygtige vikarer til vores køkkenteam i Esbjerg, Bramming og Varde området. Du vil arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor madlavning, hvilke matcher dine kvalifikationer.

Assistance søger dygtige opvaskere i Nordsjælland

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i Nordsjælland. Er du én af dem?

Træd ind i køkkenets verden i Sønderjylland!

Sønderjysk Køkkenpersonale Søges! Gør Madlavning Til Din Livsstil Er du en faglært mester i køkkenet? Vores vækstrejse i Sønderjylland har brug for dig! Oplev friheden ved fleksible arbejdstider, skab velsmagende oplevelser og træd ind i et netværk af gastronomiske passionister. Tag det første skridt mod dit kulinariske eventyr nu!

Er du faglært inden for køkkenbranchen og på udkig efter nyt arbejde i Aabenraa og omegn?

Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og kantine. Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag. Vi vil rigtig gerne invitere dig til en personlig samtale med en god kop kaffe, så vi kan lære dig at kende og kan have fokus på, hvordan du trives bedst.

Assistance søger dygtige vikarer til mødeservice hos vores kunder i København

Som vikar hos Assistance er du meget værdsat. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde de rigtige opgaver til dig. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er behov for det, så er vi klar til at hjælpe. Som vikar kan du planlægge din hverdag efter dine behov, hvilket betyder, at du selv vælger, hvilke vagter, du ønsker. Desuden får du mulighed for at møde nye mennesker og knytte nye kontakter.

Er du faglært inden for køkkenbranchen og på udkig efter nyt arbejde på Sydfyn?

Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og kantine. Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag.

Spændende mulighed som Tjenervikar i Syddanmark - Skab fantastiske madoplevelser og mød nye mennesker!

Er du en passioneret tjener med erfaring, der brænder for at levere enestående service? Søger du en fleksibel arbejdssituation, hvor du kan tage styringen over din egen tidsplan? Så har vi den perfekte mulighed til dig!

Er du på udkig efter nyt eller supplerende arbejde i Odense og omegn?

Vi søger friske og engagerede køkkenmedarbejdere, som ikke nødvendigvis har en uddannelse inden for faget, men en del erfaring indenfor køkkenarbejde. Du leder efter nye udfordringer, spændende arbejdsopgaver og en alsidig hverdag. Arbejdstiden vil primært ligge på hverdage mellem kl. 07.00-15.00. Er du interesseret i aften- og weekendarbejde, er der også mulighed for det.

Assistance søger med lys og lygte efter vikarer til vores kunder på Sydsjælland

Er du faglært eller har en masse god erfaring inden for køkken og kantine, er det dig, vi er på udkig efter. Vi søger til faste stillinger, korte eller længere vikariater.

Er du faglært inden for køkkenbranchen og på udkig efter nyt arbejde i Odense og omegn?

Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og kantine. Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag.

Køkkenpersonale til aften og weekendvagter i Århus og omegn søges

Du har erfaring med køkken/kantine arbejde? Du har en travlt hverdag, men vil stadig tjene lidt ekstra penge? Vi kan tilbyde dig aften samt weekendvagter, som du kan tage vedsiden af! Du bestemmer selv, til hvilke kunder du kører, hvornår du vil arbejde eller hvornår du vil holde fri. Det lyder som noget for dig? Så tøv ikke at oprette din profil i vores database!

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale i området omkring Billund og Grindsted

Professionelle køkkentalenter søges til spændende udfordringer omkring Billund og Grindsted. Er du en faglært kok, cateringspecialist eller har du erfaring som mester i smørrebrødsfaget? Har du måske flere års baggrund inden for kantineverdenen, og brænder du for en alsidig og fleksibel hverdag? Så er det netop dig, vi står og mangler! Vi er på jagt efter enestående talenter, der har lyst til at integrere sig i vores vikarhold, som dækker området omkring Billund og Grindsted.

Dygtige køkkenfagfolk og erfarne passionister søges til spændende vikariater i Århus og omegn

Har du en passion for madlavning og kantinedrift? Vi søger dedikerede køkkenvikarer med solid faglig baggrund til spændende vikariater. Skab sunde, velsmagende retter med årstidens friske råvarer og fokuser på en enestående madoplevelse og nærværende service. Som en vigtig del af vores team hos forskellige kunder vil du bidrage til daglig produktion og kundebetjening. Din indsats er med til at sikre, at både kunder og gæster får en fornøjelig oplevelse hver dag. Vi inviterer dig til en personlig samtale med god kaffe, hvor vi lærer dig bedre at kende og finder ud af, hvordan vi bedst støtter din trivsel.

Faglært køkkenpersonale søges i København

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i København.

Til spændende konferencehotel i Nordsjælland søger Assistance en serviceminded tjener

Konferencehotellet har lige dele fokus på medarbejdernes trivsel som kundernes oplevelser. Vores kunde søger tjener til servicering af alle deres konferencegæster. Dine arbejdsopgaver vil være morgenmadsservering og frokostbuffet. Aftenmenuen bliver tallerkenserveret. Derudover vil der være mødeservice, pasning af bar og loungeområder. Du bliver en del af et ungt tjenerteam på 5. Alle hjælper hinanden med at give gæsten den bedste oplevelse. Du er udadvendt, serviceminded og arbejdsom. Er du nysgerrig efter at lære om vine og give gode kundeoplevelser, er jobbet måske noget for dig.

Er du på udkig efter nyt eller supplerende arbejde i Middelfart og omegn?

Vi søger friske og engagerede køkkenmedarbejdere, som har en uddannelse inden for faget eller en del erfaring. Du leder efter nye udfordringer, spændende arbejdsopgaver og en alsidig hverdag. Arbejdstiden vil primært ligge på hverdage mellem kl. 07.00-15.00. Er du interesseret i aften- og weekendarbejde, er der også mulighed for det.

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale i Aalborg og omegn

Er du passioneret inden for køkkenverdenen og brænder for at skabe gode madoplevelser? Så har vi det perfekte job til dig. Vi søger både uddannede og erfarne køkkenvikarer, der kan træde til i forskellige køkkener og sikre en enestående gastronomisk oplevelse. Vi søger køkkenvikarer til vores kunder i Aalborg og omegn.

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale i Herning og omegn

Brænder du for madlavning og ønsker en alsidig hverdag? Vi søger passionerede køkkenvikarer til at levere gastronomiske oplevelser i Herning og omegn. Kom med i vores dedikerede team og start din kulinariske rejse nu!