Kantineleder med fokus på økologi og nytænkning søges til nyoprettet stilling hos Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle

Assistance søger for Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle kreativ og engageret kantineleder Der er rig mulighed for at sætte dit eget præg og skabe dine egne rammer. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge mandag til fredag i dagtimerne. Kunden har fokus på økologi, bæredygtighed samt madspild og ønsker et menukort der inkluderer flere grønne og sunde retter PJM har ca. 150 medarbejdere, hvoraf 80-100 dagligt bespises i kantinen til morgenmad og frokost

Faglært køkkenpersonale søges til Sønderborg og omegn

Faglært køkkenpersonale søges til Sønderborg og omegn. Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere søges til Århus og omegn

Vi søger i øjeblikket erfarne opvaskere og køkkenmedhjælpere i Århus og omegn. Har du erfaring indenfor køkken/kantine? Er tiden inde til at prøve noget nyt? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os.

Køkkenpersonale søges i Tinglev

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje at blive vikar hos os. Vi har et landsdækkende netværk med kontorer i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger vikar til fast stilling i Esbjergområdet

Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og kantine. Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag.

Assistance søger dygtige medarbejdere til mødeservice til vores kunder i København

Som vikar hos Assistance er du meget værdsat. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde de rigtige opgaver til dig. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er behov for det, så er vi klar til at hjælpe. Som vikar kan du planlægge din hverdag efter dine behov, hvilket betyder, at du selv vælger, hvilke vagter, du ønsker. Desuden får du mulighed for at møde nye mennesker og knytte nye kontakter.

Køkkenpersonale søges til Horsens

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Horsens. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Engagerede tjenere i trekantsområdet på jagt efter flere vikartimer - vi kan hjælpe dig!

Har du erfaring som tjener og trives med at servicere på højt plan med nærvær, smil og personlighed, så har vi kunder, som venter på dig.

Praktikant til vikar- og rekrutteringsbureau i Aalborg søges

Vi har travlt - travlt med at være Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau inden for køkken og kantine. Vi søger derfor en praktikant med interesse i HR, rekruttering og administration, som kan være med til at tage Assistance HR Partners til nye højder. Vi søger en dygtig fuldtidspraktikant til et forløb på minimum 12 uger med opstart i januar 2023. Arbejdstimerne vil være 37 timer ugentligt, og der er naturligvis mulighed for at planlægge timerne således, at du har mulighed for at varetage skole og opgaver i forløbet.

Praktikant til vikar- og rekrutteringsbureau i Kolding

Vi har travlt - travlt med at være Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau inden for køkken og kantine. Vi søger derfor en praktikant med interesse i HR, rekruttering og administration, som kan være med til at tage Assistance HR Partners til nye højder. Vi søger en dygtig fuldtidspraktikant til et forløb på minimum 12 uger med opstart i januar 2023. Arbejdstimerne vil være 37 timer ugentligt, og der er naturligvis mulighed for at planlægge timerne således, at du har mulighed for at varetage skole og opgaver i forløbet.

Køkkenpersonale i Kolding og omegn søges

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Kolding og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Faglært kok søges for kunde i København indre by

Stillingen er fast stilling på fuld tid. Arbejdstiden er primært hverdage i dagtimerne

Du er faglært og i udkig efter noget nyt arbejde? Så mangler vi dig i Esbjerg

Vi søger faglært køkkenpersonale i Esbjerg og omegn. Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det vi mangler i Esbjerg, tryk på linket for at læse mere.

Du er ufaglært, men har erfaring inden for køkkenarbejde? Så mangler vi dig i Esbjerg

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme igang? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Det enste krav vi stiller til dig er, at du kan fremvise noget erfaring inden for køkkenarbejde! Vi søger erfarne køkkenmedhjælpere, kokke og opvaskere i Esbjerg.

Køkkenpersonale søges til Grindsted

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Grindsted. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkkenpersonale søges i Haderslev og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken- og kantinepersonale i Haderslev og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kok

Assistance HR Partners søger 2 faglærte kokke/ passionerede erfarne køkkenmedarbejdere til at servicere vore kunder i Trekantområdet.

Vi søger dig der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- og eller kantine. Du elsker at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på, at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Assistance HR Partners hjælper dig til, at du får skabt et stærkt netværk, lærer forskellige virksomheder at kende og øge dine muligheder for fastansættelse.

Assistance søger faglært køkkenpersonale i Billund

Er du faglært cater, kok eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være en del af vores vikarstab i Billund.

Køkkenpersonale søges til Trekantområdet

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje at blive vikar hos os. Vi har et landsdækkende netværk med kontorer i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkkenpersonale søges i Sønderjylland

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Sønderjylland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger faglært kok til Gl. Brydegaard i Haarby

Gl. Brydegaard ønsker at samle mennesker, arbejde bæredygtigt og holde fokus på madglæde. Der arbejdes ud fra følgende mantra: Økologi - Lokalt - Årstider.

Køkkenpersonale søges til Odense og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Odense og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Faglært køkkenpersonale i Herning søges

Assistance søger dig, der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- eller kantine. Du elsker at lave mad med årstidernes friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse? Så er det dig vi står og mangler i Herning, bliv allerede idag del af vores vikarstab. Tryk på linket for at læse mere.

Du er ufaglært, men har erfaring inden for køkkenarbejde? Så står vi og mangler dig i Holstebro

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme igang? Så skal du måske blive køkkenvikar hos os. Det vigtigste krav er, at du kan fremvise noget erfaring inden for køkken- eller kantine arbejde. Vi søger erfarene køkkenmedhjælpere, kokke og opvaskere i Holstebro og omegn.

Vi søger i øjeblikket engagerede tjenere i Århus

Har du erfaring som tjener og trives med at servicere på højt plan med nærvær, smil og personlighed, så har vi kunder, som venter på dig. Du vil indgå i et team af dygtige tjenere, som alle brænder for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse til deres arrangementer. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du ønsker at lægge dine timer. Ønsker du kun en enkelt vagt engang i mellem eller vagter regelmæssigt, er vi klar til at hjælpe.

Faglært køkkenpersonale søges til Århus og omegn

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Århus og omegn.

Faglært og tillært køkkenpersonale søges til Aalborg

Er du faglært kok, cater, ernæringsassistent, delikatesseassistant eller smørrebrødsjomfru? Eller har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Aalborg.

Faglært køkkenpersonale søges til Nordjylland

Er du faglært kok, cater, ernæringsassistent, delikatesseassistant eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland.

Faglært køkkenpersonale søges til Frederikshavn

Er du faglært kok, cater, ernæringsassistent, delikatesseassistant eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Frederikshavn.

Assistance søger faglært køkkenpersonale i Thisted

Assistance søger dig, der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- eller kantine. Du elsker at lave mad med årstidernes friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse? Så er det dig vi står og mangler i Thisted, bliv allerede idag del af vores vikarstab. Tryk på linket for at læse mere.

Vil du hjælpe Forsvarets kantine på Vestkysten?

Har du køkken eller kantine erfaring? Brænder du for den gode madoplevelse og service? Kunne du dertil tænke dig at prøve kræfter med en af Forsvarets kantiner og friheden værende køkkenvikar, så læs med her.

Faglært køkkenpersonale søges i København

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i København.

Assistance søger de bedste vikarer på hele Sjælland

Lige nu søger vi vikarer til personalekantiner på Sjælland. Vi rekrutterer også til faste stillinger hos vores kunder. Lad os holde et kaffemøde hos os, og tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for dig hos os. Du er velkommen til at oprette en profil i vores database eller ringe på Tlf: 33550090

Assistance søger dygtige tjenervikarer i København

Vi søger erfarene tjenervikarer i København. Vi har en del serveringsvagter til større arrangementer i oktober og frem til jul i København, hvor du har mulighed for at tjene lidt ekstra penge.

Assistance søger dygtige tjenervikarer i hele landet

Vi søger erfarne tjenervikarer i hele Danmark Nu nærmer tiden sig for planlægning af julearrangementer, og vi søger tjenere og serveringspersonale med erfaring.

Vil du hjælpe vores kunde i Fredericia, tre dage i november, og måske blive hos os?

Er du faglært inden for køkkenområdet, eller har du blot erfaring som f.eks. runner, opvasker eller afrydder? – Så er det dig, vi mangler.

Vi søger til vikariater i Nordsjælland

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger køkken- og serveringspersonale til julearrangementer i Jylland

Vi søger erfarne tjener- og køkkenvikarer i hele Jylland Nu nærmer tiden sig for planlægning af julearrangementer, og vi søger tjenere-, serverings- og køkkenpersonale med erfaring.

Synes du opvask er den vigtigste funktion i et køkken? så er det dig vi søger

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i København. Er du én af dem?