Du er ufaglært, men har erfaring inden for køkkenarbejde? Så står vi og mangler dig i Holstebro

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme igang? Så skal du måske blive køkkenvikar hos os. Det vigtigste krav er, at du kan fremvise noget erfaring inden for køkken- eller kantine arbejde. Vi søger erfarene køkkenmedhjælpere, kokke og opvaskere i Holstebro og omegn.

Faglært køkkenpersonale søges til Nordjylland

Er du faglært kok, cater, ernæringsassistent, delikatesseassistant eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland.

Faglært kok søges til fast job hos kunde i København

Med henblik på en fast stilling søger vi en faglært kok til mellemstor kantine. Der serveres mad på højt niveau - alt laves fra bunden. Der holdes løbende samtaler med ansættelse når den rette er fundet.

Vi søger i øjeblikket engagerede tjenere i Odense

Har du erfaring som tjener og trives med at servicere på højt plan med nærvær, smil og personlighed, så har vi kunder, som venter på dig. Du vil indgå i et team af dygtige tjenere, som alle brænder for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse til deres arrangementer. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du ønsker at lægge dine timer. Ønsker du kun en enkelt vagt engang i mellem eller vagter regelmæssigt, er vi klar til at hjælpe.

Køkkenpersonale søges til Odense og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Odense og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Assistance søger faglært køkkenpersonale i Thisted

Assistance søger dig, der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- eller kantine. Du elsker at lave mad med årstidernes friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse? Så er det dig vi står og mangler i Thisted, bliv allerede idag del af vores vikarstab. Tryk på linket for at læse mere.

Vi søger i øjeblikket engagerede tjenere i Århus

Har du erfaring som tjener og trives med at servicere på højt plan med nærvær, smil og personlighed, så har vi kunder, som venter på dig. Du vil indgå i et team af dygtige tjenere, som alle brænder for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse til deres arrangementer. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du ønsker at lægge dine timer. Ønsker du kun en enkelt vagt engang i mellem eller vagter regelmæssigt, er vi klar til at hjælpe.

Assistance søger faglært køkkenpersonale i Billund

Er du faglært cater, kok eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være en del af vores vikarstab i Billund.

Faglært køkkenpersonale søges til Århus og omegn

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Århus og omegn.

Faglært køkkenpersonale søges i København

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i København.

Assistance HR Partners søger 2 faglærte kokke/ passionerede erfarne køkkenmedarbejdere til at servicere vore kunder i Århus.

Vi søger dig der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- og eller kantine. Du elsker at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på, at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Assistance HR Partners hjælper dig til, at du får skabt et stærkt netværk, lærer forskellige virksomheder at kende og øge dine muligheder for fastansættelse.

Assistance HR Partners A/S søger for kunde i Roskilde a la carte kok til fast stilling.

Assistance HR Partners A/S søger for kunde i Roskilde a la carte kok til fast stilling. Arbejdstiden vil ligge mellem 12:00-20:30 – Søndag og mandag holdes lukket. Der serveres klassiske danske retter af høj kvalitet. Med ansættelse hurtigst muligt

Synes du opvask er den vigtigste funktion i et køkken? så er det dig vi søger

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job? Eller vil du bare gerne selv kunne bestemme din arbejdstid? Ligegyldigt hvad dine bevæggrunde er, kan vi hjælpe dig. Lige nu er vi på udkig efter de bedste opvaskere, der findes i København. Er du én af dem?

Fleksibel og ansvarsbevidst kok søges til kunde i Nordsjælland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde engageret kok, der er frisk på skiftende arbejdstider. Vil du bruge din madlavningsfaglighed til noget, der giver mening? Så kom og arbejd med ligesindede madlavningsnørder i en virksomhed, der bruger lokale råvarer, fokuserer på bæredygtighed og insisterer på at lave mad fra bunden. Man arbejder efter en vagtplan der kører over 3 uger med vagt hver 3. weekend, primært dagvagter men også aftenvagter. Bil er en nødvendighed.

Køkkenpersonale søges til Grindsted

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Grindsted. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkkenpersonale i Kolding og omegn søges

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Kolding og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkkenpersonale søges til Horsens

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Horsens. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Faglært køkkenpersonale i Herning søges

Assistance søger dig, der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- eller kantine. Du elsker at lave mad med årstidernes friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse? Så er det dig vi står og mangler i Herning, bliv allerede idag del af vores vikarstab. Tryk på linket for at læse mere.

Køkkenpersonale søges i Haderslev og omegn

Vi søger i øjeblikket køkken- og kantinepersonale i Haderslev og omegn. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kok

Du har erfaring inden for køkkenarbejde, søger arbejde, men mangler en relevant uddannelse? Så mangler vi dig i Herning

Vi manger dig, som har erfaring inden for køkken og kantinearbejde, men som ikke har en faglig uddannelse. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Det eneste krav vi stiller til dig er, at du medbringer noget erfaring índen for køkkenarbejde.

Faglært køkkenpersonale søges til Sønderborg og omegn

Faglært køkkenpersonale søges til Sønderborg og omegn. Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Assistance HR Partners søger 2 faglærte kokke/ passionerede erfarne køkkenmedarbejdere til at servicere vore kunder i Trekantområdet.

Vi søger dig der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- og eller kantine. Du elsker at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på, at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening. Assistance HR Partners hjælper dig til, at du får skabt et stærkt netværk, lærer forskellige virksomheder at kende og øge dine muligheder for fastansættelse.

Du er ufaglært, men har erfaring inden for køkkenarbejde? Så mangler vi dig i Esbjerg

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme igang? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Det enste krav vi stiller til dig er, at du kan fremvise noget erfaring inden for køkkenarbejde! Vi søger erfarne køkkenmedhjælpere, kokke og opvaskere i Esbjerg.

Køkkenpersonale søges til Trekantområdet

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Så skal du måske overveje at blive vikar hos os. Vi har et landsdækkende netværk med kontorer i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Du er faglært og i udkig efter noget nyt arbejde? Så mangler vi dig i Esbjerg

Vi søger faglært køkkenpersonale i Esbjerg og omegn. Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring inden for kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det vi mangler i Esbjerg, tryk på linket for at læse mere.

Køkkenpersonale søges i Sønderjylland

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Sønderjylland. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Køkken-/tjenervikarer søges til vores kunde i Århus

Du har køkken- eller tjenererfaring? Du vil være herre over, hvor meget du arbejder og hvornår? Vi kan tilbyde dig alt den fleksibilitet, du ønsker. Du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde, og hvornår du holder fri. Vi søger efter køkken- og tjenerpersonale til vores kunde i Århus, hvor du vil være en fast del af teamet. Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke at oprette din profil i vores database!

Engagerede tjenere i trekantsområdet på jagt efter flere vikartimer - vi kan hjælpe dig!

Har du erfaring som tjener og trives med at servicere på højt plan med nærvær, smil og personlighed, så har vi kunder, som venter på dig.

Assistance søger 1 kok og 1 souschef til et hyggeligt hotel i Nordsjælland

Begge stillinger er fuldtid og man kører 5/2 vagter Arbejdstiden er fra 9:00-20:30 Der holdes løbende samtaler med ansættelse snarest muligt. Køkkenet laver sæson betonet enkel mad med fokus på sæsonens gode råvarer. Morgenmad - eftermiddagskage - aftensmad

Køkkenpersonale søges i Nordsjælland

Vi søger i øjeblikket køkken- og kantinepersonale i Nordsjælland. Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Du er ufaglært, men har erfaring inden for køkkenarbejde? Så mangler vi dig i Skjern

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker du vil noget andet? Ønsker du hjælp til at komme igang? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Det enste krav vi stiller til dig er, at du kan fremvise noget erfaring inden for køkkenarbejde! Vi søger erfarne køkkenmedhjælper, køkkenassistenter og opvaskere.

Assistance søger faglært køkkenpersonale i Skjern

Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Skjern.

Køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere søges til Århus og omegn

Vi søger i øjeblikket erfarne opvaskere og køkkenmedhjælpere i Århus og omegn. Har du erfaring indenfor køkken/kantine? Er tiden inde til at prøve noget nyt? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os.

Vi søger i øjeblikket engagerede tjenere i Herning

Har du erfaring som tjener og trives med at servicere på højt plan med nærvær, smil og personlighed, så har vi kunder, som venter på dig. Du vil indgå i et team af dygtige tjenere, som alle brænder for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse til deres arrangementer. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du ønsker at lægge dine timer. Ønsker du kun en enkelt vagt engang i mellem eller vagter regelmæssigt, er vi klar til at hjælpe.

Sommerferiejob i Københavns Nordhavn

Endelig kommer der igen gæster med krydstogsskibe til København, og i den forbindelse søger vi en masse friske medarbejdere til at hjælpe krydstogtpassagere gennem sikkerhedskontrollen ude i Københavns Nordhavn. Er du over 18, taler godt engelsk, er serviceminded og glad for at arbejde primært i weekender- så er dette noget for dig. Har du lyst til at indgå i et spændende og travlt miljø, give god service til en masse glade og forvetningsfulde passagere så ring ind til os på 33550090.

Faglært køkkenpersonale søges til Frederikshavn

Er du faglært kok, cater, ernæringsassistent, delikatesseassistant eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Frederikshavn.

Assistance søger de bedste vikarer på hele Sjælland

Lige nu søger vi vikarer til personalekantiner på Sjælland. Vi rekrutterer også til faste stillinger hos vores kunder. Lad os holde et kaffemøde hos os, og tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for dig hos os. Du er velkommen til at oprette en profil i vores database eller ringe på Tlf: 33550090

Faglært kok søges til større cateringfirma i Næstved

Vi søger for kunde i Næstved Du er en passioneret kok, der brænder for godt håndværk og kvalitet. Du har erfaring med selskabsmenuer. Du er stærk på det varme parti, hvor alt laves fra bunden. Du træder ind i et travlt køkken, hvor der arbejdes alle ugens dage

Assistance søger faglært cater, kok eller smørrebrødsjomfru til Try and Hire-forløb med henblik på fast stilling

For kunde i Aarhus søger vi faglært cater, kok eller smørrebrødsjomfru til fast stilling på fuldtid i det kolde køkken. Du kan vælge at følge et Try and Hire-forløb eller direkte ansættelse. Fordelen i at vælge Try and Hire-forløbet er, at du får mulighed for at lære virksomheden at kende, inden du underskriver ansættelseskontrakt. Er kemien i orden, og du ønsker fastansættelse med det samme, er dette også en mulighed.